TAŠČE (samo dve sta vredni omembe, bo v besedilu razvidno zakaj)Ob teh spominih ne morem se izognit spominu na mojo bivšo ¨taščo¨ e ja ta pa je bila modelka.. njen prvorojeni sinko je bil ¨bog in batina¨ ni mu smel manakti nit en las, bog ne daj da bi mu kaka kej žalega naredila. S prva sem bila ok, čeprav mi je gledala pod prste, na vsakem koraku..Ni pa premogla toliko karakterja, da bi meni povedala, ampak je pumpala njega.. In to za take malenkosti kot je zlaganje posode, ko sem jo pomila po družinskem kosilu.. Ma nej bo vesela, da sem sploh hotela pomit.  Ko se je med nama začelo krhati in je bil kdaj pa kdaj bogi revček žalosten, je mogla kar takoj poklicat, da vidi kaj sem naredila njenemu srčku.. Nikoli ni vprašala a se je mogoče on meni kaj zlagal, da sem bemtila celo popoldne.. Neee kje pa, to ne obstaja… Zmeri sem bila jaz tista tagrda.. Ko sva šla prvič narazen za dlje kot kak dan,je celo klicala mojo mamo v službo, da ji pove da bogi revček ne more niti v službo, da je potrt in žalosten, ker sem ga pustila. Ko ji je mami razložila, da je po njenih informacijah on skenslal mene, da pač rabi čas zase, in da se je po enem tednu hotel vrnit a ga takrat jaz nisem hotela, je izjavila, ja sej veste kaki so moški mi ženske moramo popuščat… Ja sej čez kak mesec sem popustila, a ji spet ni blo prav, in vsakič ko sva se zvečer slišala in sem ga vprašala kam grejo spet z frendi, da ne more k meni, in mi je razlagal, da pač ima ta pa ta rojstni dan, sem sinhronizirano v slušalko slišala njen glas kako je govorila, ma kaj ji polagaš račune, saj nista poročena… JOOOOJ kakšna kokoš sem bila… stara 22 let… no ko je bilo vsega konec in si je omislil pa starejšo, ki se je kar takoj naselila k njim, ker ni imela kam, je pa s prva komaj čakala, ta moja bivša taščica, da me sreča in mi pove, kako ma super snaho..bla bla bla… da bi ji čez nekaj časa tudi ta postala odveč, toliko odveč, da me je začela vabit na kave, in da zakaj nič ne pridem, in kar čez noč sem bila super in krasna.. Jaz pa nič več neumna, nobene kavice pri njej me niso zanimale… Ko je tanova prispevala k temu, da se je njen ljubljenček odselil iz družinske bajte, ker je prišlo do ¨trčenja¨ s fotrom, se ji je podru svet in definitivno sem bila jaz najboljša nevesta, katero je kdaj koli imela… Sej sem mu govorila, da boljšo od mene ne bo imel če ne drugo, vsaj ne tako prilagodljivo.. :)
No in tadruga tašča vredna omembe je sedanja.. To žensko bi še jaz uženla všeč mi je ker je direktna, ker pove kar ji ne paše, ampak to pove na en tak lep kulturen način, da ji ne moreš sploh zamerit,Ker se ne vtika in ne vmešava razen, če jo ne vprašaš za mnenje, ker se lahko z njo vse pogovarjaš in ker vse razume! Al pa se vsaj potrudi razumet, tudi če kaj ni po njenih merilih, nikoli nič ne obsoja in si ne ustvaraja napačnega mnenja zaradi malenkosti, ki se lahko vsakemu zgodijo..…in od nje se lahko toliko naučiš, kot če bi še enkrat hodila v šolo,ampak življensko šolo… če bi jo ¨narisala z vsemi lastnostmi¨ nebi izpadla tako dobra….. upam da bova mele še dolgo tak odnos.. Marjeta ti si carica ;)

Druge nisem dovolj spoznala,Da bi si o njih ustvarila konkretno mnenje… pravzaprav že njihovi sineki mi niso prišli tako blizu, da bi se sploh hotela mamicam dobrikat ;)

  • Share/Bookmark

...komentar

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !