Čvek med babami vedno prinese dež, pravijo.. No čvek med babami je nam prinesel sonce.. Hvala bogu… Babji večeri so vedno malo »odrešilni« saj si povemo marsikaj, kar držimo v sebi. Nekaj kar nas tišči, nekaj kar moramo izpljuniti, da bi lahko zadihali. In ta večer je prinesel kar nekaj izpovedi. Različnih ampak življenskih . Seveda je precejšnji del večera potekala debata o moških.

macho

Saj ne vem, če moški ko gredo na »pir« ali dva toliko debatirajo o babah, ozirom, če debatirajo na tak način. Zdaj bodo vsi rekli, da ne in da se pogovarjajo o avtomobilih, fuzbalu in hribih, pa katero bi »položili« tu pa tam.. No ženske, gremo bolj v detajle. Ženske vas olupimo do kosti. :D Sama sem jih »pošimfala« kar enih par, tudi svoje :D
Priznam neusmiljeno in namerno sem izpostavila vse slabe lastnosti. Ker se je zato druga od nas počutila bolje, ko je ugotovila, da pa ni samo njen tak pa tak.. Smešno kako včasih, ne znamo bit racionalni, ko se gre za naš lasten primer. Kako se nam naše zdi najhujše in kako se nam zdi, da je pri vseh drugih super. Seveda sem se lotila tudi sebe in svojih slabih lastnosti in svojih grehov. Prav odrešilno se počutim. Nisem zato nič boljša in nič slabša ampak je pa fajn, ko odpreš ventil.

bakice

Ob kozarčku rdečega ali dveh se jeziki še bolj odvežejo, lička postanejo rdeča in zgodbe se vrstijo ena za drugo..
babka

Še veliko takih večerov si želim in je prav, da niso pogosti in da se zgodijo občasno, ker so zato toliko bolj intenzivni in sočni… ;)

 • Share/Bookmark

...komentar [6]

 

6 komentarjev

 1. M&M pravi:

  kk to čvekate, da mate sonce pol? me nismo ble tolk uspešne! :)

 2. Jazzy pravi:

  treba prave teme obdelat pa temeljito :) ))

 3. emerik pravi:

  dibre slike… hahahaah

 4. sadie007 pravi:

  packe!! :P

 5. Jazzy pravi:

  Aneda aneda :) pa čist nč nas ni sram :) )

 6. Snowblind Snowblind pravi:

  AHNOLD! :lol:
  Ej pa odvisn kašni tipi se najdejo :D Če naletiš na ene k kurcajo fuzbal pa uporablajo besede kot ‘’score” pa ”try” pa ”tighthead” smo to mi ^^ Ampak u detajle pa ne gremo pogosto :lol:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !