Pred dnevi sem dobila vabilo za eno od Playboyevih zabav. Ker sem bila že parkrat povabljena in se nikoli nisem utegnila udeležit tega dogodka, sem si tokrat rekla, da pa grem. Saj je na vabilu pisalo, da nam bo vroče. Družbo mi je delal tudi markeđani, ki jih je tudi lovil v svoj objektiv.

vabilo

Ker se je pa začetek zabave odvijal na prostem s prva sploh ni bilo vroče. Zajčice so prišle v veliki beli limuzini na kar so nam predstavili eno po eno. Napol nage so stale sredi ljubljane in pozirale fotografom. Mislim, da ima kaka od njih danes probleme z jajčniki, vnetim grlom…. Ampak za lepoto oziroma prepoznavnost je treba potrpet.

zajkle

Celotna zabava pa je bila posvečena večji prepoznavnosti Playboyevih zajčic. Kot so nam pojasnili poznavalci zajčice in Playboyeva dekleta niso isto. Zajčica je kot neke vrste hostesa, ki se pojavlja na zabavah in ne bo nikoli pozirala gola v istoimenski reviji. Med tem, ko PB dekle pa je tisto dekle ki je že bilo videno v reviji brez vseh “tančic”…

plave

Zato so včeraj poskrbeli za promocijo zajčic, ki so baje v senci “nagic”… Celotna zabava je bila tudi nastavljanje znanih, manj zananih ter takih, ki mislijo da so znani.Povprečen družabni dogodek, ki ne ostane v spominu, kot recimo kak dober koncert ali pa kaka sproščena žurka. Vsaj zame ne.

rdeče

 • Share/Bookmark

...komentar [8]

 

8 komentarjev

 1. adonis pravi:

  niso slabe, niso slabe :P

 2. emerik pravi:

  pa ti si mela repek zadaj ;)

 3. leo pravi:

  črna s črnimi lasmi, njo hočem… :P

 4. Šandrino pravi:

  Vsaka čast pikica, lepo si to sestavla… Sem ponosna nate ;) )

  Sam ta desna črna zajčica je pa res ful ful luškana ;) )

 5. Jazzy Jazzy pravi:

  oooo moj šandrino…hvala miška.. u nedeljo bomo mi boljše kot tole…
  aja cel dan ne smeste jest, pa ne zato, da stanete v korzetke ampak, ker bo fina papica ;)

 6. link pravi:

  so za ponucat ;)

 7. markopigac pravi:

  ti je blo fajnsko ne? :)

 8. Jazzy Jazzy pravi:

  slečene so bile one, zbolela sem pa jaz :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !