Ker se že nekaj časa družimo na FBku, smo se odpravili na party v AG. Seveda več kot samo druženje z virtualnimi prijatelji, nas je razveselilo to, da bo kot gost nastopil Magnifico.

manjo

dagi

Kot “veliko zvezdo” smo ga čakali več kot dve uri. Pa saj si dejansko noben ni pričakoval, da bo res naskočil oder ob 22.00, kot je bilo napovedano po programu. V pričakovanju nas je zabaval Shatzi.

shatzi

Sem pa bila malo razočarana s samim nastopom. Ne nad kvaliteto, kot nad tem da se je čutilo, da dela rutinirano, brez navezovanja filinga s publiko, da je tam da odpoje 15 komadov pobere dnar (verjetno ga je dobil v naprej) in gre..

manjo2

manjo1

Celo na “bis” se ni vrnil. Tako, da me je njegov nastop pustil malo ravnodušno. Kar se pa samega eventa tiče je bilo pa kar zabavno. V Ambasadi me vedno impresionirajo light efekti.

lights
(foto light showa: Igor Petronijevič)

Našim puncam so lučkarji z efekti povzročali tudi vrtoglavice, pa so nam poznavalci razložili, da to ni za trezne :D :oops: Kakorkoli že, še eno druženje pred vstopom v veseli december. Uradni začetek le tega pa je jutri …

pigac

 • Share/Bookmark

...komentar [12]

 

12 komentarjev

 1. anabanana pravi:

  lepe slike tako tvoje kot od drugih ;)

 2. jan pravi:

  Pigac je to kako razglednico slikal? :D

 3. IZTOK GARTNER IZTOK GARTNER pravi:

  Zdaj mi je jasno zakaj nekateri tako malo blogate. Zato, ker ves cajt zapravite na facebooku :)

 4. Jazzy Jazzy pravi:

  skoraj da res :) )) tebe pa čekiram ;)

 5. markopigac pravi:

  brigaj se zase vrtnar! :)

  jan – ja. to pocnem v prostem casu. fotkam razglednice.

 6. Jazzy Jazzy pravi:

  maki zanimiv hobi :) )))

 7. kamper kamper pravi:

  Le uživajte,sem slišal,da bo Gavioli odprt še kakšne pol leta :lol:

 8. Jazzy pravi:

  kar se mene tiče mi je vseeno,če je al pa ni.. tam se znajdem mogoče 2x na leto, pa še to priložnostno… moti me pa tudi ne… :)

 9. lordwales pravi:

  To je tema, ki me že dolgo muči. Pravzapra dve – in odpiram debato na to temo!
  Facebook in ona – on!
  Prva najboljša zguba časa na tem planetu, drugo plačljiva agencija za zmenke?

  Ne enega ne drugega ne rabim niti alkota ne,
  razmišljam o Bložiču, še bolj pa o iskreni ljubezni.

 10. lordwales pravi:

  Z izjavo Iztoka gartnerja kopo dol.

 11. lordwales pravi:

  kapo dol. Se opravičujem.

 12. Jazzy pravi:

  lord jaz sem na FB prišla na prepričevanje prijateljev.. in bila zelo skeptična.. ko sem pa po parih tednih, na njemu našla prijatelje iz otroških dni, ki jih nisem videla več kot 15 let, sorodnike daleč v tujini, nekatere še nikoli videla nisem samo vem da obstajajo nekje… pa smo navazeli stike…. na bazi tega sem pogruntala, da če ga uporabljaš v prave namene (moje prave namene, ki niso zmenkarije) je zelo uredu zadeva.. ignoriram večino aplikacij, ki so zame osebno nepotrebne..čeprav na začetku so me pritegnili razni kvizi in pošiljanje daril, drinkov in podobne neumnosti.. sedaj ga mam izključno za komuniciranje z znanici in prijatelji, ter za limanje slik, kar mi olajša delo, da ne rabim vsaki kolegici posebaj pošiljat mejle s slikami..tam jih mate pa jih glejte… in lahko rečem da 90% ljudi ki jih imam med frendi poznam osebno.. ostalih 10 % pa preko prijeteljev.. ne sprejemam med frende razne arabce, ki mi pišejo sladkasta sporočila, ki mi pihajo na dušo na bazi male sličice, ki jo vidijo.. tako da je za moje pojme vse odvisno s kakim namenom si tam!!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !